top of page

Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder I gratis fragt?

Ja. Cph Vintage Watches sender gratis til hele Danmark med PostNord og GLS.

Er mit ur forsikret under fragten?

Ja. Cph Vintage Watches sender urene forsikret. Skulle der ske noget under fragten eller skulle uret mod forventning ikke komme frem, tilbagebetaler vil hele købesummen.

Kan jeg returnere mit ur?

Ja. Hvis du er bosat i Europa og køber en vare på nettet, har du krav på 14 dages returret fra den dag, du modtager varen. Du har altså 14 dage til at prøve uret og se, om det er noget for dig. I de 14 dage må du godt gå med uret og prøve det, du skal blot returnere det i samme stand, som du modtog det i. Skulle du ønske at returnere uret, skriver du blot en mail inden for de 14 dage og sender uret tilbage igen. Returretten bortfalder, hvis du fysisk har fået fremvist uret inden køb.

Kan jeg se et ur, før jeg køber det?

Cph Vintage Watches er en webshop og opbevarer af sikkerhedsmæssige årsager ikke ure på firmaadressen. Hvis du ønsker at se et ur, før du køber det, kan vi godt aftale at mødes på et offentligt sted i København - eksempelvis en café -, hvor du kan se og prøve uret. Ønsker du at købe det, kan du blot betale på hjemmesiden, mens vi sidder der, og efterfølgende tage uret med hjem. Send en mail på info@cphvintagewatches.com, så finder vi ud af noget.

Er urene originale?

Cph Vintage Watches står inde for alle ure på hjemmesiden. Det vil sige, at urene oprindeligt er produceret af den i annoncen nævne fabrikant og fremstår i flot stand. Ligesom en bil med jævne mellemrum skal på værksted, skal mekaniske ure til urmageren. Her kan enkelte (slid)dele være udskiftet enten med reservedele fra den oprindelige fabrikant eller fra tredjepartsfabrikanter. Med ure som er 60-70 år gamle er det ikke altid, at den oprindelige fabrikant stadig producerer reservedele - det gør til gengæld en række andre producenter. Eksempler på sliddele, som udskiftes for at holde uret ved lige, er en rem der bliver slidt, et glas der bliver ridset, visere som mangler lumen, eller en krone, som er gået i stykker mv.

Hos Cph Vintage Watches er vi selv samlere og sætter pris på vintageure. Derfor bruger vi også vores mangeårige erfaring på at finde de absolut bedste ure. Vi sælger kun ure, som vi kunne ønske os i den private samling.

 

Tilbyder I garanti? 

Ja, Cph Vintage Watches giver 6 måneders garanti på ure solgt på hjemmesiden. Alle ure tjekkes inden afsendelse for at sikre, at de går og holder tiden. Medmindre andet er angivet, er servicehistorikken ukendt. Gamle ure er lavet til at holde med det rette vedligehold, men ligesom med en veteranbil kan bevægelige dele gå i stykker uden varsel. Derfor garanterer Cph Vintage Watches for din sikkerhed som køber urenes funktionsdygtighed de første 6 måneder efter køb og betaler for eventuelle reparationer inden for denne periode, som ikke skyldes forkert brug.

Er mit ur vandtæt?

Det korte svar er nej. I tresserne betød vandtæt ikke det samme som i dag, og du skal derfor ikke tage dit vintageur med i bad eller ud at svømme. Det kan sagtens tåle et par dråber regn så længe du er opmærksom på, at uret ikke bliver decideret vådt. På nogle ure står der "waterproof" eller lignende på urkassen. Det skal ses i sammenligning med tidligere ure, som ofte slet ingen vandbeskyttelse havde, og er derfor ikke ensbetydende med, at de er vandtætte

bottom of page